Frontline Tri-Act за кучета

Frontline Tri-Act за кучета

Елиминира кърлежите и бълхите и недопуска ново опаразитяване.

ОТБЛЪСКВА И УБИВА КЪРЛЕЖИ, БЪЛХИ, КОМАРИ, ПЯСЪЧНИ И ХАПЕЩИ МУХИ

Изключителна ефикастност срещу бълхи и кърлежи.
Ефективна защита за 4 седмици от кърлежи.
Действа върху бълхите до 1 час след прилагането.
Защита от бълхи в продължение на 1 месец
Дълготраен репелентен ефект.
Виж повече +

Успешно обезпаразитяване: нашите златни правила

Превенцията е от решаващо значение! Ако обаче откриете бълха или кърлеж на Вашия домашен любимец или себе си, трябва незабавно да действате, за да избегнете потенциални рискове за здравето.

1

Винаги третирайте всички животни в домакинството.

2

Използвайте подходящия продукт, съобразен с размера на Вашия домашен любимец.

3

Нанесете продукта по правилния начин - директно върху кожата.

4

Не къпете домашния любимец 48 часа преди и след третиране с Frontline.

5

Следете графика и прилагайте редовно продукта.

6

Третирайте активните домашни любимци, особено в топлите месеци.

Често задавани въпроси

FRONTLINE® въздейства само върху нервната система на паразити като кърлежи, бълхи и въшки и затова е изключително безопасен за хора, кучета и котки. Страничните ефекти са много редки.

След като сте приложили FRONTLINE е препоръчително следващите 48 часа да пазите своя домашен любимец от дъжд. Препоръчително е да не къпете и мокрите домашния си любимец 48 часа преди и след прилагането на продукта.
 

Не. Активната съставка и алкохолния носител не са равномерно разпределени в пипетата. Затова, когато разделите пипета, рискувате по-ниска доза с активната съставка и да приложите само алкохолния носител. Това може да доведе до неефикастност на продукта.

При условия, че козината на вашия домашен любимец е чиста, няма нужда да къпете своето животно. Ако го направите, важно е да се гарантира, че козината и кожата са напълно сухи преди да приложите продукта и са минали 48 часа.

Третирайте всички кучета на всеки 4 седмици през годината. Третирайте всички котки на всеки 4 до 5 седмици през цялата година. Ако живеете в област с висок риск от бълхи и кърлежи, когато популацията от бълхи и кърлежи навън е по-висока от обикновено (лятото) трябва да се обезпаразитяват всички котки и кучета в дома на не по-кратък интервал от 4 седмици.

Не. Дори малко на брой бълхи върху Вашия домашен любимец могат бързо да доведат до опаразитяване на дома (една женската бълха може да снесе до 50 яйца на ден). Дори домашни любимци живеещи изцяло вкъщи могат да бъдат изложени на заразяване с бълхи, ако нетретиран домашен любимец е посещавал дома. Така че е важно да защитите своя домашен любимец, дори ако той рядко излиза навън.

Да! Бълхите са активни през цялата година. Сезонът на кърлежите е основно от март до октомври, но по принцип кърлежите са активни при външна температура от 6 ° C. Ларвите на бълхите целогодишно биват пренасяни дори чрез обувките на човека.